Home » Combinatiekeuze

Combinatiekeuze

PBOP heeft een uniek model samengesteld van e-learning, (e)coaching, training en borging. Voor elke organisatie bieden wij een uniek pakket aan. U kunt zelf per deelnemer kiezen welke onderdelen van de PBOP-taart u wilt inzetten. Daarmee heeft u alle invloed op de kosten en de doorlooptijd van het traject.

Het standaardpakket per deelnemer bestaat uit 6 blokken. Voor het laatste blok 'Borging' geldt dat dit een gesprek met HR en directie is.

pbop_taart_met_extra_punten_v17
Blok 1: Deelnemers volgen e-learning over stress

Basiskennis over wat stress is, waar stress voor dient en hoe je stress bij jezelf en bij anderen tijdig kunt herkennen.

Blok 2: Coachgesprek met deelnemers (telefonisch, video of face-to-face)

Op basis van de analyse van het stressbronnenonderzoek en het gesprek wordt een advies gedaan over welke van de modules uit "Effectief omgaan met stress" het beste als eerste gevolgd kunnen worden.

Blok 3: Deelnemers volgen de e-learning Effectie omgaan met stress

De deelnemers kunnen aan de toegewezen vaste begeleider vragen stellen via de e-learning. Inleveropdrachten worden door de vaste begeleider geanalyseerd en resultaten worden teruggekoppeld naar de deelnemer.

Blok 4: Voortgangsgesprek met deelnemers

Tijdens het traject wordt minimaal één keer een half uur een coachgesprek met iedere deelnemer gehouden zodat men optimaal gebruik maakt van de e-learnmethode. Er kan per deelnemer aanvullende coaching worden aangeschaft.

Blok 5: Training op locatie (of online)

De begeleiders verzamelen de specifieke trainingswensen van de deelnemers. Deze worden samengevoegd. Op basis hiervan stelt PBOP een trainingsplan van een halve dag op.
Indien er meer belangrijke onderwerpen zijn dan in een halve dag kunnen worden behandeld, is het mogelijk om extra training toe te voegen.

Blok 6: Borging

Uit het stressbronnenonderzoek van blok 2 en de gesprekken met de deelnemers zullen de begeleiders van PBOP een advies uitbrengen aan HR en directie. Dit advies bestaat uit borging van de kennis (opgedaan in de e-learningmethode en tijdens de trainingsdag) en aandachtspunten voor het voorkomen van burn-out in de organisatie. Dit blok kan worden uitgebreid met een detailonderzoek met onze 360°-organisatiebarometer.