Home » pbop_home

Organisaties

Wij weten welke factoren burn-out veroorzaken bij uw medewerkers en hoe u invloed op deze factoren kunt uitoefenen. Klik hieronder voor meer informatie over onze aanpak met gegarandeerd succes!

Reviews

Ronduit goed!
Door deze coaching leer je inzicht te krijgen in jezelf en in de kontxt om je heen, de reacties daarop en op welke manieren je bepaalde probleemsituaties kunt veranderen.
Zeer aan te bevelen als je op je tenen loopt of dreigt te verdrinken in je werkzaamheden/situatie.

- Anoniem

Johanna is een geweldige coach. Ze neemt echt de tijd voor je, is oprecht betrokken en heeft veel kennis in huis om je verder op weg te helpen.
Je kan jezelf zijn bij haar. Ze kijkt nergens raar van op. Als je het zelf niet meer weet, weet haar scherpe geest nog wel een ingang.
Ik ben heel blij dat ze op mijn pad gekomen is.

- Karin

Ik zat helemaal stuk. Het was op. Geen energie meer. Wist niet meer waar te beginnen. Pfffff. Kort lontje. Vreselijk gevoel. Geen grip meer op je denken te hebben. Ken je dat gevoel dat je hersens op een rotonde zitten. Geen afslag kunnen vinden. Rondjes blijven rijden. Met behulp van Evelien is het gelukt om weer van de rotonde te komen. Stap voor stap terug op het padje. Nee, makkelijk was het niet. Nog steeds niet. Oppassen dat ik niet terug kom op die volle rotonde. 1 ding tegelijk en af en toe pauze nemen. Dank je wel voor hulp en ondersteuning. Ook voor ons bedrijf hebben jullie ons enorm geholpen.

- Harry

Een vrijblijvende afspraak maken!

Neem contact op om een geheel vrijblijvende afspraak te maken met ons om te horen wat de mogelijkheden zijn.