Home » Samenwerking ‘Windst in Bedrijf’

Samenwerking 'Windst in bedrijf' in Apeldoorn

In samenwerking met ‘Windst in Bedrijf’ in Apeldoorn hebben wij een training ontwikkeld die u als werkgever helpt invloed uit te oefenen bij het voorkomen van burn-out bij medewerkers binnen uw organisatie. Deze training richt zich op hoe stress ontstaat in uw organisatie en welke invloed u als directie en HR daarop heeft. U leert stressmanagement te implementeren en te borgen.
Deze training van twee dagdelen zal op 27 februari en 26 maart van 15:30 tot 19:30 uur worden gegeven op de locatie van Windst in Bedrijf in Apeldoorn.

Herkent u dit?

  • U mist handvatten om burn-outpreventie in uw organisatie effectief vorm te geven.
  • U herkent de signalen van burn-outklachten van uw medewerkers niet tijdig waardoor zij langdurig uitvallen
  • U weet niet waar te beginnen bij het inventariseren en aanpakken van oorzaken van burn-out binnen uw organisatie
  • U wilt graag leren hoe u op korte en lange termijn burn-outpreventie via stressmanagement kunt borgen binnen uw organisatie
  • U wilt graag inzicht krijgen in de stressoren binnen uw organisatie, op welke niveaus binnen uw organisatie zij ontstaan en hoe ze opgelost kunnen worden
  • U wilt verzuim als gevolg van burn-out voorkomen

U krijgt door het interactieve karakter van de training veel inzicht in uw eigen bedrijf, hoe anderen uw bedrijf zien en wat uw persoonlijke rol en invloed is.

U krijgt tevens een inlog voor onze E-learning ter voorbereiding op elke trainingsdag en de module “Borging volgens PBOP-stappenplan” krijgt u er gratis bij.

Aanmelden kan tot 15 februari aanstaande via trainingen@windstinbedrijf.nl of via 06-83537399.