Home » Blog » Week van de werkstress 2020: ‘Creativiteit’

Week van de werkstress 2020: ‘Creativiteit’

Vandaag alweer de laatste dag van de Week van de Werkstress. Het dagthema is "Creativiteit".

Dit afgelopen jaar heeft veel ondernemers genoopt ontzettend creatief te zijn. Je hebt gebruik moeten maken van alle creativiteit en innovatief vermogen van jezelf en je medewerkers om het hoofd boven water te houden. Wees trots op wat je in korte tijd hebt bereikt en draag dat uit. Tips voor nog meer creativiteit:

  • Sta open voor ideeën: open bijvoorbeeld een ideeënbus. Laat ideeën beoordelen door werknemers uit alle lagen van de organisatie en voer de meest veelbelovende uit.
  • Geef de ruimte aan werknemers om met innovatie bezig te zijn. Door deze ruimte zal men werkprocessen weten te optimaliseren. Stimuleer out-of-the-box denken.
  • Zorg voor een veilige en inspirerende omgeving. Zo’n omgeving stimuleert meedenken met de organisatie.
  • Start een competitie voor innovatie. Laat afdelingen, teams samen innovatieve ideeën ontwikkelen. Positief neveneffect is teambuilding en werktrots.

We sluiten de week van de werkstress af met een tip. Meld je aan voor dagvanhetwerkplezier.nl. Het is gestart vanuit de positieve en creatieve benadering hoe met werkstress om kan worden gegaan. Schrijf je in en ga creatief aan de slag met werkplezier.

#blijfinbalans #creativiteit #positiviteit

Week van de werkstress Creativiteit PBOP

Download alle dagthema's 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.