Home » Week van de werkstress 2021

Week van de Werkstress 2021

Van 15 tot en met 19 november is het de 'Week van de werkstress'.

Het thema voor 2021 is: “Mentaal sterk!

Er is voor dit landelijke thema gekozen om werknemers en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid om serieus werk te maken van ‘mentale kracht’. Dit gaat niet alleen over reageren, maar zeker ook over terdege ingesteld te zijn op (dreigende) stress of tegenslag.

Een ultieme stresstest is natuurlijk corona (geweest). Dit leverde zowel grote kopzorgen als ook boeiende innovaties op. Niet alleen bekende knelpunten bij werkstress werden blootgelegd, maar er kwamen ook nieuwe inzichten over inrichting van het werk, nieuwe vormen van samenwerking en leiderschap.

Behandel mentale kracht als een spier die moet worden ontwikkeld en onderhouden, maar ook op zijn tijd rust moet worden gegund.

Een mentaal sterk bedrijf kan zich staande houden tijdens wisselende en stressvolle omstandigheden. Dit kan door het werk slim te organiseren. Werk aan een cultuur van vertrouwen en verbinding. Maar ook door persoonlijke groei en bevlogenheid bij medewerkers te stimuleren.

PBOP burn-outpreventie blije medewerker

In het kader van de Week van de werkstress 2021 heeft PBOP een tweetal gratis trainingen gepland. De training zal gaan over oorzaken van burn-out in een bedrijf/organisatie. Wat zijn de veroorzakers van burn-out. Maar vooral krijgt u handvatten over welke stappen u vandaag al kunt ondernemen om burn-out tegen te gaan. En daarnaast leert u hoe u bevlogenheid bij uw medewerkers kunt stimuleren.

Bevlogenheid is de tegenhanger van burn-out.

Aanmelden voor één van beide trainingen (online en op locatie) is gewenst. Klik op de links hieronder voor de inschrijfformulieren.

_DSF9795

Data en tijden trainingen

Webinar

  • Geen evenementen
  • Training

    Informatie aanvragen?

    Wilt u meer informatie?
    Bel ons vandaag nog voor aanvullende informatie of voor een vrijblijvende offerte!

    Tel. +31 (0) 6 46 88 67 01